Search
Close this search box.

PORTES OBERTES

Us convido al meu nou espai virtual on pretenc compartir els meus aprenentatges i vivències al llarg del meu recorregut pel món de les altes capacitats intel·lectuals. El meu principal objectiu és poder arribar a aquells pares, mares, mestres, o qualsevol persona que s’enfronti a aquest món amb incertesa, dubtes i pors, i poder posar el meu granet de sorra per a una millor comprensió de les altes capacitats que, malauradament, són encara un tema del que es parla poc i quan se’n parla, es fa sovint des del desconeixement i en base a estereotips antics i falses creences.

Hi ha molts mites que cal trencar i s’ha de poder normalitzar i parlar dels infants i joves amb AA.CC. obertament sense por de l’estigma social que encara avui, arrosseguen. El camí no ha estat mai fàcil, però penso que com més persones coneguem la realitat d’aquest món, millor comprendrem aquests infants i ajudarem entre tots a que el seu camí sigui una mica més planer. Com a societat no ens podem permetre deixar escapar més talents, els ho devem als infants i ens ho devem a nosaltres!

Fes més gran el repte compartint l'article:

Articles relacionats

PER QUÈ ALTES CAPACITATS?

He de confessar que fins fa uns deu anys aproximadament el món de les AA.C.C. gairebé no existia per a mi. Com per a molta gent a dia d’avui, havia sentit parlar algun cop d’algun infant “superdotat” (aquest era l’únic terme que se sentia) però quedava tot en una anècdota, algun acudit fàcil, i poca cosa més. Mai no m’havia aturat a reflexionar gaire

Continua llegint

PER QUÈ “REPTE”?

Quan donava voltes a la idea de compartir la meva experiència en el món de les Altes Capacitats,  jugava amb les paraules intentant trobar un “nom” que em convencés per al meu projecte. Evidentment, les paraules Altes capacitats hi havien d’aparèixer, però em faltava alguna cosa més. Després de pensar-hi uns quants dies, la paraula “repte” s’anava perfilant com a guanyadora, perquè, algú creu

Continua llegint